Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Mono blok cisim gestaltsı kol sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin ciğerinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine rabıtlanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın baplarını degaje saklamak ciğerin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş esrar  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın ayrımlı varyasyonları vardır. Buna benzer şekilde kapıları kilitli tasarruf etmek muhtevain otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

Hareketsiz hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı panik barlı kapılar tatbikî kullanımları yüz yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten okkalı sipariş verirseniz dilediğiniz rengi berceste olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın bapsı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede çokleyerek yaman sızmasını önlemektedir. Nedeniyle yangın durumlarında esrar zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Ağır sınıftaki nöbetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak Yangın Merdiveni Kapısı kucakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 aksiyonlevi[bileğhizmettir

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın veya ivedi pozisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile beraberinde Yangın Kapısı devreye giren, ısı ve dumanın özge tarafa geçmesini Yangın Kapısı önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara çabucak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak örgüda olmalıdır.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği ciğerin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları karşı bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile ilgili kesif sorulan sorular ve cevapları:

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page